• Ameriško podjetje FERNO lahko uvrstimo med vodilne svetovne proizvajalce izdelkov za imobilizacijo in prenos poškodovancev, celovitih rešitev za primere masovnih nesreč, izdelkov za vodno terapijo in rehabilitacijo, izdelkov za veterino ter nosil in vozičkov za prenos umrlih.

    Leta 2006 je FERNO zabeležilo 50. obletnico svojega obstoja in skozi vsa ta leta uspelo obdržati ugled proizvajalca inovativnih izdelkov izjemne kakovosti. Vsi izdelki FERNO so CE certificirani v skladu z EN 1789 in EN 1865 pri pooblaščenem inštitutu TUV. Vsako leto podjetje nameni ogromno svojih sredstev za razvoj novih izdelkov, tehnologij in programov, za opravljanje t.i. “crash” testov kot tudi za izobraževanje uporabnikov, zaposlenih in distributerjev. V vseh letih svojega delovanja so razvili tudi lastne standarde kakovosti, kar jih ločuje od ostalih konkurenčnih podjetij in podjetje uvršča v sam svetovni vrh proizvajalcev tovrstne opreme.    
    V Sloveniji so izdelki podjetja FERNO prisotni že več kot 15 let. Uporabljajo jih vse reševalne postaje. Prisotni so tudi v vojski, v enotah Civilne zaščite in Gorske reševalne službe, pri gasilcih, policiji in ostalih specializiranih službah, namenjenih za reševanje.

    Veliko zaslug za prepoznavnost in ugled izdelkov podjetja FERNO v Sloveniji pa gre predvsem proizvajalcema reševalnih in urgentnih vozil Medicop d.o.o. in Proavto d.o.o.

  • VIDEO

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo piškotkov? Beri naprej ...